AVK International A/S - Romania

Despre AVK International A/S

AVK International A/S are sediul principal în Galten, Danemarca, având ca activitate principală fabricarea robineţilor, hidranților și accesoriilor pentru distribuirea apei potabile, tratarea apelor uzate, distribuirea gazelor naturale și protecția împotriva incendiilor. Deținem facilități de producție moderne, unde un flux optimizat al bunurilor asigură cel mai rapid timp de răspuns. Suntem certificați în conformitate cu standardul ISO 9001 pentru managementul calității, ISO 14001 pentru managementul mediului si OHSAS 18001, standardul international privind sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale.

La AVK International A/S suntem specializați în producția de vane cu sertar conform standardului DIN, vane fluture dublu excentrice, vane de reținere cu bilă, robineți de concesie, cuplaje Supa Maxi ™, tije de extensie și anumite modele de hidranți și accesorii. De asemenea, adăugăm la gama noastră numeroase alte produse realizate la peste 20 de alte fabrici AVK din Europa și de la nivel mondial. Aceste fabrici AVK sunt specializate în producția de hidranți și de alte tipuri de vane și accesorii și astfel putem să oferim o gamă foarte largă de produse de înaltă calitate la un preț competitiv. Deținem un depozit de 13.000 m2 unde este stocată o gama largă de produse, care ne permite să livrăm rapid reperele solicitate.

AVK International A/S are aproximativ 200 de angajați aflați în 4 site-uri în jurul localității Galten, Danemarca. AVK a avut în anul financiar 2015/2016 o cifră de afaceri de peste o jumătate de miliard de coroane daneze. AVK International A/S este în general responsabilă cu vânzările și marketingul în Europa continentală, Rusia, țările din Asia Centrală, Caucaz și țările Africii de Nord. Prezența geografică și gama noastră de produse sunt la nivel global, dar obiectivele noastre sunt locale. Clienţii noştri sunt deserviţi de organizații locale de vânzări care sunt în directă conexiune cu nevoile acestora. Prin urmare, AVK oferă soluții adaptate care se potrivesc cu specificațiile locale.


Citiți despre cum a început totul.

Vizualizați cronologia AVK.