AVK International A/S - Romania

O gamă nouă de șei de branșament cu flanșă

09-10-2017

Suntem bucuroși să vă prezentăm o nouă gamă de șei de branșament cu flanșă care completează gama existentă pentru acest tip de repere. Noua gamă constă din: șei de branșament cu flanșă, cu greutate redusă, șei cu flanșă pentru branșamente sub presiune, bride dedicate și lame de obturare.

Șeile de branșament sunt disponibile pentru țevi din PE și PVC cu diametrul exterior între 160 și 355 mm, precum și pentru conducte din fontă ductilă și fibrociment cu diametrul exterior între 100 și 350 mm.

Șaua este montată cu ajutorul unor bride dedicate din oțel inoxidabil. Se folosesc două bride de 55 mm pentru montajul pe conducte din material dur și o bridă de 265 mm pentru conducte din material plastic. Pentru branșarea sub presiune se folosește o lamă de obturare specială care este utilizată pentru etanșare.
 
Capetele șeilor au acoperire epoxidică de min. 250μ iar garnitura de etanșare este din cauciuc EPDM aprobat pentru apă potabilă. Elastomerul este produs în propria fabrică de cauciuc. Șeile de branșament cu greutate redusă sunt livrate cu bride speciale care asigură o instalare ușoară. Bridele din oțel inoxidabil au șuruburi și piulițe acoperite cu strat antifricțiune pentru a evita uzura prin frecare.
    Pentru mai multe detalii, consultați fișele tehnice:

Șa de branșament cu flanșă, seria6731/0-001
Șa de branșament sub presiune, seria 6731/1-001
Bridă pentru șa de branșament cu flanșă, seria 6731/9-001
Lamă de obturare pentru șa de branșament sub presiune, seria 6731/8-001