Cuplajele cu un singur șurub Supa One™ conform EN 545 - simplitate și robustețe!

Cuplajele universale și adaptoarele cu flanșă Supa One™ sunt ușor de instalat. Au un singur șurub care trebuie strâns la fiecare capăt al cuplajului și permit folosirea unor unelte standard. Produsele au corpul din fontă ductilă în conformitate cu EN 545 pentru a asigura robustețe și durabilitate.

Montare ușoară

ecțiunea suportului se poate roti la 360° pentru orientarea șuruburilor în timpul instalării. Acest lucru asigură accesul ușor pentru strângerea șuruburilor, chiar și atunci când spațiul este limitat la locul de instalare.

Designul piulițelor sferice le permite să se rotească ușor și asigură o potrivire precisă. În plus, designul permite utilizarea unei scule standard care nu va fi împinsă de capătul tijei în timpul strângerii, ceea ce se întâmplă adesea în cazul modelelor tradiționale. Nu este necesară restrângerea șuruburilor.

Cuplajele sunt proiectate cu un inel de ridicare pe corp, ceea ce permite o manipulare ușoară și sigură din punct de vedere ergonomic.

"Cuplajul Supa One™ este ușor de instalat.  Strângerea cu o sculă standard și o cheie dinamometrică la 150 Nm funcționează foarte bine." - Kaare Mortensen A/S, companie norvegiană de construcții.

Flexibilitate în timpul instalării

Cuplajele Supa One™ pot fi folosite pentru țevile din fontă ductilă, oțel, PVC și PE și oferă posibilitatea de a conecta două conducte din materiale diferite. Cuplajele permit o deviație de ±4° la ambele capete (în total 8°), iar toleranțele mari ale adâncimii de inserție pot să compenseze diferențele de la țevile cu capete tăiate ușor în unghi. Acest lucru permite o instalare simplă, fără a fi nevoie de o reglare precisă.

Materiale de înaltă calitate

  • Suport din fontă ductilă 450-10 cu proprietăți ridicate de rezistență, durabilitate și alungire
  • Garnitură din cauciuc EPDM aprobat pentru apă potabilă
  • O punte din oțel inoxidabil menține garnitura în poziție
  • Șuruburi din oțel inoxidabil A2 și piulițe din A4 cu un strat de antifricțiune pentru a preveni uzura prin frecare
  • Acoperire epoxidică cu grosime de 250 µm, aplicată prin fuziune, în conformitate cu DIN 3476 partea 1 și EN 14901, cu aprobare GSK

Cuplajele Supa One™ cu un singur șurub sunt disponibile între DN80-200. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați fișele tehnice pentru cuplajele drepte din seria 651 și adaptoarele cu flanșă din seria 653.

Puteți citi mai multe despre gama largă de cuplaje AVK în articolul cum să alegeți cuplajul potrivit.

 

Animație

Supa One

Caracteristicile și instalarea cuplajelor universale cu un singur șurub Supa One™ din seria 65X.

Descărcare

CUplaje universale Supa One™

O prezentare a cuplajelor universale și a adaptoarelor de flanșă Supa OneTM