Despre AVK international A/S

AVK este renumită în întreaga lume pentru producția de vane și hidranți de înaltă calitate. Contribuim cu soluții durabile la provocările globale privind furnizarea de apă potabilă, reducerea pierderilor de apă, colectarea și tratarea apelor uzate, distribuția de gaz natural și biogaz, irigații eficiente și protecția împotriva incendiilor.

AVK International A/S oferă o gamă extinsă de produse pentru piețele din zona geografică pe care o acoperim: Europa continentală, țările din Asia Centrală și Caucaz și țările Africii de Nord. La AVK International A/S suntem specializați în producția de vane cu sertar, vane fluture dublu excentrice, vane de reținere cu bilă, robineți de concesie, cuplaje Supa Maxi™, tije de extensie și anumite modele de hidranți și accesorii. Folosim compuși din cauciuc de calitate excepțională de la propria fabrică AVK GUMMI A/S, deoarece este esențial ca toate componentele de cauciuc să fie de cea mai înaltă calitate pentru a asigura o etanșare sigură și o funcționare fără probleme. De asemenea, adăugăm la gama noastră, numeroase alte produse realizate la peste 20 de alte fabrici AVK din Europa și din întreaga lume, ceea ce ne permite să oferim o gamă foarte largă de vane, hidranți și accesorii de înaltă calitate.

Prin principii de gestionare eficientă, am simplificat procesele de producție și fluxul de bunuri pentru a asigura cel mai rapid timp de execuție posibil. Stocăm o gamă largă de produse din gama AVK în depozitul nostru de 13.000 m2, iar sistemul nostru de management ne permite să optimizăm inventarierea și manipularea. În cele din urmă, acest lucru ne permite să livrăm rapid reperele solicitate.

Suntem certificați în conformitate cu standardul ISO 9001 pentru managementul calității precum și conform ISO 29001 care reprezintă standardul specific industriei de petrol și gaze. În plus, deținem certificări ISO 14001 pentru managementul mediului, ISO 50001 pentru managementul energiei și ISO 45001, standardul internațional privind sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale.

Clienții noştri sunt deserviți de organizații locale de vânzări, care pot fi companii de vânzări deținute de AVK sau parteneri locali selectați cu mare atenție. Aceste organizații sunt în directă conexiune cu nevoile clienților. Prin urmare, AVK oferă soluții adaptate care se potrivesc cu specificațiile locale.

AVK International A/S are aproximativ 230 de angajați aflați în 4 locații în jurul localității Galten, Danemarca și avem reprezentanți locali în mai multe țări din zona geografică pe care o acoperim. În anul financiar 2022/2023 am înregistrat o cifră de afaceri de 739 de milioane de coroane daneze.

Video

Turul fabricii AVK International

O prezentare a companiei AVK International și abordarea noastră în ceea ce privește menținerea și creșterea continuă a calității