AVK International este certificată ISO 29001

AVK International A/S este a 3-a companie din grup care a obținut certificarea conform standardului ISO 29001:2010. 01-05-2018

Standardul ISO 29001 este specific industriei de petrol și gaze și este bazat pe standardul de calitate ISO 9001. Cu toate acestea, în comparație cu ISO 9001, cerințele pentru măsurile de control sunt mult mai stricte și detaliate.

Cerințele suplimentare au ca scop asigurarea faptului că sistemul de management al calității se pune în acord cu cerințele de gestionare a riscurilor din industria de petrol și gaze pentru aspecte-cheie, cum ar fi: pregătirea personalului, trasabilitatea materialelor și rezultatele testelor.

ISO 29001 este certificarea de cea mai înaltă clasă pe care un producător o poate obține în sectorul gazelor naturale și impune producătorilor îmbunătățirea continuă a întregii sale activități începând de la de la furnizori și până la livrarea produselor.

Certificarea a fost efectuată de Det Norske Veritas (DNV) și este valabilă timp de trei ani, incluzând și inspecții anuale de verificare.

Suntem încrezători că, împreună cu certificările existente ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001, noua certificare ISO 29001 va constitui o bază solidă pentru succesul și dezvoltarea continuă a AVK în segmentul de gaz.

Descarcă certificatul ISO 29001.

Video

Prezentare generală pentru gaz

O prezentare a companiei AVK International și abordarea noastră în ceea ce privește asigurarea calității pentru producția de vane pentru gaz

Broșură

Alimentarea cu gaz

O prezentare a vanelor și a accesoriilor pentru distribuția gazului și informații complete despre caracteristicile și beneficiile acestora