Studiu de caz

Hidranții AVK completează lista de beneficii pe prima stradă SMART din România

Prima stradă SMART din România a fost realizată de Primăria Cluj-Napoca cu finanțare europeană și care dispune de toate facilitățile unui spațiu public modern “verde”, adaptat la realitățile tehnologice și mobilitate urbană actuale.

Ne mândrim cu prezența hidranților AVK pe prima stradă SMART din Romania, dată în folosință la Cluj-Napoca în vara anului 2020. Această stradă este dotată cu: sisteme de irigare cu senzori, o zonă pietonală modernă, locuri amenajate pentru încărcarea automobilelor, bicicletelor și trotinetelor electrice, WI-Fi gratuit, prize USB pentru dispozitivele mobile, iluminat public eficient din punct de vedere energetic, cișmele și mobilier urban modern.

Beneficiile hidranților supraterani prezenți pe această stradă, prezintă mai multe elemente de siguranță și respectă sau depășesc cerințele DIN EN 14384. Hidrantul este proiectat cu sistem dublu de închidere pentru o etanșare continuă, în timpul operațiunilor de întreținere sau în cazul unor lovituri accidentale. Elementul de etanșare este acoperit cu un material foarte rezistent pe baza de poliuretan aprobat pentru apa potabilă.

Hidranții AVK model P7 își aduc contribuția prin calitate și design la acest peisaj modern. Hidranții AVK au fost montați de Compania de Apă Someș S.A, operator regional pentru judetele Cluj, Salaj si Mures și una dintre cele mai mari si importante companii de utilități publice din Romania care deservește o populație de  aproximativ 800.000 de persoane.

Hidranții AVK au fost livrați de partenerul nostru Vestra Industry, distribuitor autorizat AVK pe baza unui contract de achiziții  organizat de Compania de Apă Someș care se întinde pe o durată de 3 ani și care include peste 500 de hidranți subterani și 500 de hidranți supraterani.